///TWITTER

Walker Warner Architects creates open-air beach house in Hawaii https://t.co/m9rUKgXc6Y vía @dezeen
2 months 1 hour ago
RT @RammedEarthNow: Designed by Feldman Architecture on a Walnut Farm in California, Spring Ranch is a rural retreat with #rammedearth wall…
2 months 1 hour ago
2 months 1 hour ago
RT @ecocosas: Techo cóncavo para recoger agua de lluvia en clima áridos. https://t.co/Fe5ZHwV3US #arq #ecocosas
2 months 1 hour ago
Recomiendo Voyage Privé para sus próximas vacaciones ✈️ Viajes increíbles con hasta -70% ! https://t.co/EFV33x1WwF
8 months 2 weeks ago
RT @sostrecivic: A Sostre Cívic ampliem la plantilla. Núria i Àngel, benvingudes! #Cohabitatge #MCU https://t.co/c4xZnZ2rhK https://t.co/C6
11 months 3 weeks ago
RT @DavidLlado65: La nova Escola #Massana darrera Boqueria, de Carme Pinós, te una pinta espectacular #ARQBCN140 De ceràmica #cumella https…
1 year 1 day ago
RT @EUFIC: Consume meat in moderation! Try some veggie recipes, with a helping of legumes and protein grains (quinoa, buckwheat). #WorldMea
1 year 4 days ago
RT @G_Pisarello: L'habitatge cooperatiu s'obre pas a BCN. Gràcies a l'impuls comunitari, avancen 4 nous solars per a cohabitatge #Expedient
1 year 1 week ago
20 persones en la formació sobre Habitatge sostenible i saludable a @sostrecivic @lacolarq @habitatsaluthttps://t.co/Cu3S450AGy
1 year 2 weeks ago
RT @lacolarq: Si voleu veure com de ràpida és la construcció en fusta seguiu l'instagram de @BordaCoop! https://t.co/fyfYiTUYlY Correu o ja…
1 year 2 weeks ago

Casa S-Low uses its own patented "Bio Construction Modular Timber and Rammed Earth System" no. PAT08-00002344-2013

catàleg s-low
Viladecans
HABITATGE UNIFAMILIAR AÏLLADA
És una casa que convida al confort i a la comoditat de la vida tranquil.la i natural de l'estil S_Low

+info

El model Viladecans de Casa S-Low fa servir de manera versàtil l'amplada del mòdul estructural per trencar el volum en dues caixes. Aquest disseny permet generar dos espais exteriors íntimament lligats a l'interior. El disseny i la distribució s'han realitzat atenent a criteris bioclimàtics per un clima mediterrani: espessos murs de tàpia i petites finestres a nord, i finestrals grans i murs de tàpia a sud. A l'estiu es potencia la protecció solar, la inèrcia tèrmica dels murs i la ventilació, i es promouen els guanys tèrmiques de les obertures i la inèrcia interior dels murs a l'hivern.
El model Viladecans de Casa S-Low fa servir de manera versàtil l'amplada del mòdul estructural per trencar el volum en dues caixes. Aquest disseny permet generar dos espais exteriors íntimament lligats a l'interior. El disseny i la distribució s'han realitzat atenent a criteris bioclimàtics per un clima mediterrani: espessos murs de tàpia i petites finestres a nord, i finestrals grans i murs de tàpia a sud. A l'estiu es potencia la protecció solar, la inèrcia tèrmica dels murs i la ventilació, i es promouen els guanys tèrmiques de les obertures i la inèrcia interior dels murs a l'hivern.
El model Viladecans de Casa S-Low fa servir de manera versàtil l'amplada del mòdul estructural per trencar el volum en dues caixes. Aquest disseny permet generar dos espais exteriors íntimament lligats a l'interior. El disseny i la distribució s'han realitzat atenent a criteris bioclimàtics per un clima mediterrani: espessos murs de tàpia i petites finestres a nord, i finestrals grans i murs de tàpia a sud. A l'estiu es potencia la protecció solar, la inèrcia tèrmica dels murs i la ventilació, i es promouen els guanys tèrmiques de les obertures i la inèrcia interior dels murs a l'hivern.
catàleg s-low
, ,
Barcelona
EDIFICI PLURIFAMILIAR
Es el moment de veure habitatges realment ecològics i sans a les nostres ciutats.

+info

L’edifici S_Low Barcelona és un projecte situat al centre de la ciutat i que proposa un edifici de diversos habitatges en alçada i entre mitgeres. En un emplaçament que requereix el màxim aprofitament de la superfície, el sistema d'estructura d'entramat de fusta S_Low, permet unificar el tancament, l'aïllament i l'estructura en el mínim espai possible estalviant el màxim d’ espai. L'espai interior dissenyat per als habitatges de S_Low Barcelona és ampli, promovent els espais lluminosos i diàfans. Aquest model d'edifici plurifamiliar està pensat per a famílies de 2 a 4 membres per habitatge.
L’edifici S_Low Barcelona és un projecte situat al centre de la ciutat i que proposa un edifici de diversos habitatges en alçada i entre mitgeres. En un emplaçament que requereix el màxim aprofitament de la superfície, el sistema d'estructura d'entramat de fusta S_Low, permet unificar el tancament, l'aïllament i l'estructura en el mínim espai possible estalviant el màxim d’ espai. L'espai interior dissenyat per als habitatges de S_Low Barcelona és ampli, promovent els espais lluminosos i diàfans. Aquest model d'edifici plurifamiliar està pensat per a famílies de 2 a 4 membres per habitatge.
L’edifici S_Low Barcelona és un projecte situat al centre de la ciutat i que proposa un edifici de diversos habitatges en alçada i entre mitgeres. En un emplaçament que requereix el màxim aprofitament de la superfície, el sistema d'estructura d'entramat de fusta S_Low, permet unificar el tancament, l'aïllament i l'estructura en el mínim espai possible estalviant el màxim d’ espai. L'espai interior dissenyat per als habitatges de S_Low Barcelona és ampli, promovent els espais lluminosos i diàfans. Aquest model d'edifici plurifamiliar està pensat per a famílies de 2 a 4 membres per habitatge.
catàleg s-low
, ,
Viana
EQUIPAMENT DOCENT
Casa S_Low proporciona el millor entorn construït per a la salut dels nostres nens.

+info

El sistema S_Low és el més idoni per a equipaments que dediquen especial atenció a la salut de les persones, per exemple dels nens, com la Escola Viana. Combina un preu de construcció molt econòmic amb les més altes qualitats ambientals per a un entorn interior que ha de ser sa i higiènic. Els materials de Bioconstrucció del sistema S_Low: tàpia, fusta i aïllant de cel.lulosa, propicien atmosferes saludables per a les vies respiratòries, disminueix la vida de molts virus i bacteris, redueix l'electricitat estàtica, prevenint i disminuint els símptomes de l'asma i de moltes al.lèrgies.
El sistema S_Low és el més idoni per a equipaments que dediquen especial atenció a la salut de les persones, per exemple dels nens, com la Escola Viana. Combina un preu de construcció molt econòmic amb les més altes qualitats ambientals per a un entorn interior que ha de ser sa i higiènic. Els materials de Bioconstrucció del sistema S_Low: tàpia, fusta i aïllant de cel.lulosa, propicien atmosferes saludables per a les vies respiratòries, disminueix la vida de molts virus i bacteris, redueix l'electricitat estàtica, prevenint i disminuint els símptomes de l'asma i de moltes al.lèrgies.
El sistema S_Low és el més idoni per a equipaments que dediquen especial atenció a la salut de les persones, per exemple dels nens, com la Escola Viana. Combina un preu de construcció molt econòmic amb les més altes qualitats ambientals per a un entorn interior que ha de ser sa i higiènic. Els materials de Bioconstrucció del sistema S_Low: tàpia, fusta i aïllant de cel.lulosa, propicien atmosferes saludables per a les vies respiratòries, disminueix la vida de molts virus i bacteris, redueix l'electricitat estàtica, prevenint i disminuint els símptomes de l'asma i de moltes al.lèrgies.
catàleg s-low
, ,
Denia
EQUIPAMENT HOSTALERIA
A qui no li agradaria passar unes vacances en una casa de terra i fusta?

+info

El sistema S_Low és un sistema versàtil per a la construcció de cases rurals, hotels i per a tot tipus d'infraestructures d'hostaleria, com els Bungalous de Dénia. La ràpida execució, el preu econòmic i els materials naturals, el fan molt atractiu per a les instal.lacions d'hostaleria que vulguin oferir entorns agradables i sans al mateix temps que atractius i integrats en el paisatge. En el cas del projecte de Dénia, s'utilitza la mateixa terra de l'emplaçament per construir els murs de tàpia, de manera que els Bungalous es fonen en el paisatge amb la mateixa textura i color del sòl del lloc.
El sistema S_Low és un sistema versàtil per a la construcció de cases rurals, hotels i per a tot tipus d'infraestructures d'hostaleria, com els Bungalous de Dénia. La ràpida execució, el preu econòmic i els materials naturals, el fan molt atractiu per a les instal.lacions d'hostaleria que vulguin oferir entorns agradables i sans al mateix temps que atractius i integrats en el paisatge. En el cas del projecte de Dénia, s'utilitza la mateixa terra de l'emplaçament per construir els murs de tàpia, de manera que els Bungalous es fonen en el paisatge amb la mateixa textura i color del sòl del lloc.
El sistema S_Low és un sistema versàtil per a la construcció de cases rurals, hotels i per a tot tipus d'infraestructures d'hostaleria, com els Bungalous de Dénia. La ràpida execució, el preu econòmic i els materials naturals, el fan molt atractiu per a les instal.lacions d'hostaleria que vulguin oferir entorns agradables i sans al mateix temps que atractius i integrats en el paisatge. En el cas del projecte de Dénia, s'utilitza la mateixa terra de l'emplaçament per construir els murs de tàpia, de manera que els Bungalous es fonen en el paisatge amb la mateixa textura i color del sòl del lloc.
catàleg s-low
, , , , ,
Nom Pen
HABITATGE SOCIAL
La casa Nom Pen mostra que, a través de l'adaptació tecnològica dels materials constructius tradicionals de cada país, es poden assolir cotes de confort i qualitat superiors.

+info

El projecte Nom Pen neix de la participació de Casa S_Low en la iniciativa de Building Trust International ONG per al disseny d'habitatges socials a Cambodja. Aquest projecte ha permès demostrar les possibilitats d'adaptació del sistema S_Low a altres climes i latituds. A partir de la modulació i del sistema estructural, el sistema s'adapta a tot ús de materials i a les condicions climàtiques, culturals i econòmiques de qualsevol país. El disseny de l'habitatge és totalment bioclimàtic, basat en la ventilació, la regulació de la humitat i la massa tèrmica.
El projecte Nom Pen neix de la participació de Casa S_Low en la iniciativa de Building Trust International ONG per al disseny d'habitatges socials a Cambodja. Aquest projecte ha permès demostrar les possibilitats d'adaptació del sistema S_Low a altres climes i latituds. A partir de la modulació i del sistema estructural, el sistema s'adapta a tot ús de materials i a les condicions climàtiques, culturals i econòmiques de qualsevol país. El disseny de l'habitatge és totalment bioclimàtic, basat en la ventilació, la regulació de la humitat i la massa tèrmica.
El projecte Nom Pen neix de la participació de Casa S_Low en la iniciativa de Building Trust International ONG per al disseny d'habitatges socials a Cambodja. Aquest projecte ha permès demostrar les possibilitats d'adaptació del sistema S_Low a altres climes i latituds. A partir de la modulació i del sistema estructural, el sistema s'adapta a tot ús de materials i a les condicions climàtiques, culturals i econòmiques de qualsevol país. El disseny de l'habitatge és totalment bioclimàtic, basat en la ventilació, la regulació de la humitat i la massa tèrmica.

 

 

catàleg s-low
, ,
ARKARIA
EDIFICI POLIVALENT
ESCOLA ERETORE, UN PROJECTE COMUNITARI QUE DÓNA RESPOSTA A LES NECESSITATS D'HABITATGE ASSEQUIBLE Y ALS REPTES CLIMÀTICS DEL LLOC.

+Info

L'espai d'ampliació per a l'escola Eretora, ha estat construit amb el Sistema S-low. E tracta d'un espai polivalent per a la comunitat masai d'Arkaria: cuina, menjador, biblioteca, sala de reunions... L'escola està situada al poblat d'Arkaria, Arusha (Tanzania) i é un referent en qüestions d'igualtat de gènere a la zona. Està gestionada per l'associació local Eretore y la fundació Carpio-Perez. L'edifici ha estat construït amb la participació de la comunitat Masai, amb materials i industrials locals. Els materials i disseny s'adapten al clima, recursos i ala cultura masai. L'edifici dóna resposta a les necessitats d'habitatge assequible per a la comunitat i als reptes climàtics del lloc. 
L'espai d'ampliació per a l'escola Eretora, ha estat construit amb el Sistema S-low. E tracta d'un espai polivalent per a la comunitat masai d'Arkaria: cuina, menjador, biblioteca, sala de reunions... L'escola està situada al poblat d'Arkaria, Arusha (Tanzania) i é un referent en qüestions d'igualtat de gènere a la zona. Està gestionada per l'associació local Eretore y la fundació Carpio-Perez. L'edifici ha estat construït amb la participació de la comunitat Masai, amb materials i industrials locals. Els materials i disseny s'adapten al clima, recursos i ala cultura masai. L'edifici dóna resposta a les necessitats d'habitatge assequible per a la comunitat i als reptes climàtics del lloc. 
L'espai d'ampliació per a l'escola Eretora, ha estat construit amb el Sistema S-low. E tracta d'un espai polivalent per a la comunitat masai d'Arkaria: cuina, menjador, biblioteca, sala de reunions... L'escola està situada al poblat d'Arkaria, Arusha (Tanzania) i é un referent en qüestions d'igualtat de gènere a la zona. Està gestionada per l'associació local Eretore y la fundació Carpio-Perez. L'edifici ha estat construït amb la participació de la comunitat Masai, amb materials i industrials locals. Els materials i disseny s'adapten al clima, recursos i ala cultura masai. L'edifici dóna resposta a les necessitats d'habitatge assequible per a la comunitat i als reptes climàtics del lloc.